XURSHID DO’ STMUHAMMADNING "JAJMAN" HIKOYASIDA RAMZIYLIK - Salimova Rayxona Burxon qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Mazkur maqolada ayrim majoziy va ramziy obrazlar haqida ma’ lumotlar berildi, hikoya tahlillar bilan yoritildi.