JOQARÍ KLASLARDA QARAQALPAQ ÁDEBIYATIN OQITIWDA INNOVACIYALIQ-PEDAGOGIKALIQ TEXNOLOGIYALARDI QOLLANIW MÁSELELERI - Islambek Yusupov (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Qqaraqalpaq ádebiyatı boyınsha sabaqlarda texnologiyalardı qollanıw ózgesheliklerin, házirgi ádebiyat sabaqların oqıtıw barısında inovaciyalıq-pedagogikalıq texnologiyalardıń teoriyalıq hám ámeliy tiykarların bir sistema dógereginde úyreniw zárúr. Qaraqalpaq ádebiyatı boyınsha metodikalıq qollanbalar, islenbeler, metodikalıq kórsetpeler kerekli metodikalıq ádebiyatlardı jaratıw zárúrligi payda bolmaqta.