MAKTABLARDA BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIGA TALAFFUZNI O’RGATISHNING ASOSIY MASALALARI VA MUMKIN BO’LGAN YECHIMLARI (3-4 SINFLAR) - Umarova Zulfizar Xusniddin qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu tezisda boshlang‘ich sinflarda savod o‘rgatish darslarida talaffuz o’rgatishning asosiy masalalari va o’qituvchilar tomonidan sinalgan amaliyotga tadbiq qilinayotgan yechimlari haqida fikr yuritilgan.