MAKTAB O’QUVCHILARINI KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISH YUZASIDAN OLIB BORILAYOTGAN SAMARALI ISHLAR - Saidova Zebiniso Shavkatovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Maqolada maktab o’quvchilari kasb-hunar tanlashlarida psixologik yondashish. O’quvchilarning kelajakda to’g’ri yo’l tanlashlari uchun to’g’ri yondashish metodikasi bayon etiladi.