MUTTAXASSISLIK FANLARNING NAZARIY VA AMALIY MASHGULOTLARINI INNOVATSION TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA TASHKIL ETISH - Gulchehra Saidova Erkinovna; Gulchehra Saidova Alisherovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ma’lumki, bugungi kunda mamlakatimizning ijtimoiy-iqtisodiy va siyosiy sohalarini rivojlantirishga katta e’tibor qaratilmoqda. O’zbekiston Respublikasi Prezidentining 2017 yil 7 fevraldagi "O’zbekiston Respublikasini yanada rivojlantirish bo’yicha "Harakatlar strategiyasi to’g‘risida"gi PF-4947-son Farmoni bo’yicha 2017-2021 yillarga mo’jallangan O’zbekiston Respublikasini rivojlantirishning beshta ustuvor yo’nalishi bo’yicha harakatlar strategiyasida "Uzluksiz ta’lim tizimini yanada takomillashtirish, sifatli ta’lim xizmatlari imkoniyatlarini oshirish, mexnat bozorining zamonaviy extiyojlariga mos yuqori malakali kadrlar tayyorlash siyosatini davom ettirish" ustuvor vazifa etib belgilandi.