MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR UCHUN INTERAKTIV O‘QUV PLATFORMALARINING AFZALLIKLARI - Shaxlo Butayeva Samat Qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar uchun interaktiv o‘quv platformalarining afzalliklari tahlil qilinadi. Zamonaviy texnologiyalar yordamida o‘quv jarayonini qiziqarli va samarali tashkil etish, bolalarning bilim olishga bo‘lgan qiziqishini oshirish, ularning mustaqil fikrlash va ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish imkoniyatlari yoritiladi. Shuningdek, interaktiv o‘quv platformalarining pedagogik ahamiyati va ularning ta’lim jarayoniga tatbiq etish usullari ham muhokama qilinadi.