FUTBOL O‘YINIDA TO‘PNI OLIB YURISH TEXNIKASINI O‘RGATISH VA TAKOMILLASHTIRISH - Suyunova Nargiza Izzatillo qizi; Muhammadiyeva Asilaxon Murodilla qizi; Baxodirov Sarvar Sirojiddinovich (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Futbol o’yinida to’pni olib yurish texnikasini o’rgatish va takomillashtirish sportchilar uchun juda muhimdir. To’pni olib yurish, futbol o’yinining asosiy elementlaridan biri bo’lib, u nafaqat hujumni amalga oshirish, balki himoya va o’yin davomida to’pni nazorat qilish imkonini beradi. Ushbu maqolada to’pni olib yurish texnikasini o’rgatish va takomillashtirishga oid asosiy jihatlar, metodlar va amaliyotlar ko’rib chiqiladi.