BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIGA XORIJIY TILLARNI O‘QITISHDA TA`LIM TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Rasulova Zohida Sindarovna o`qituvchi (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Mamlakatni rivojlantirishning uzoq muddatli strategiyalarni hisobga olgan holda, innovatsiyalarni ishlab chiqish hamda davlat va jamiyat qurilishiga joriy etish, shuningdek, jamiyat va davlat taraqqiyotini ta’minlovchi ilmiy tadqiqotlar va ilg‘or texnologiyalarning ustuvor va istiqbolli yo‘nalishlarini rivojlantirishga zarurat mavjud. Ushbu maqolada boshlang`ich sinflarda xorijiy tillarni o`qitishda innovatsion metodlardan foydalanish samaradorligi yoritilgan.