NAQD PULSIZ HISOB-KITOBLAR VA ULARINING TASHKIL QILINISHI - Komilov Omadjon Xursandbek o‘g‘li (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Mazkur maqolada bozor iqtisodiyoti sharoitida naqd pulsiz hisob-kitoblarning ahamiyati, shakllari va tamoyillari yoritib berilgan. Shuningdek, hisob-kitoblarni tartibga soluvchi me’yoriy hujjatlar va elektron to‘lov tizimlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.