INNOVATSION RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR YORDAMIDA MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALARNING IJODIY QOBILYATLARINI RIVOJLANTIRISH. - Mutallibova Odinaxon Mirzaolimjon qizi,; Shobduraximova Umriniso, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada Maktabgacha yoshdagi bolalarning ijodiy qobilyatlarini rivojlantirishda innnovatsion raqamli texnologiyalarning bevosita yordami va hozirgi kunda amalda qo’llanilayotgan texnologiyalar haqida fikr yuritiladi.