DINSHUNOSLIK VA MA`NAVIY QADRIYATLAR. - Ibragimov Aslbek (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu  maqolada  diniy  qadriyatlar  va  hozirgi  zamon  tahlil  qilingan  bo`lib,diniy  qadriyatlar,  oldingi  va  hozirgi  zamon  o`ratasidagi  diniy  qadriyatlarning  o`zgarishlari,  ko`p  asrlik  milliy  va  diniy  qadriyatlarimizni  asrab  avaylash,  dunyo  ilm-fani  va  madaniyati  rivojiga  ulkan  hissa  qo`shgan  ajdodlarimizning  bebaho  merosini  o`rganish  nazarda  tutiladi.