OʻRTA ASRLAR BADIIY ASARLARIDA NOVERBAL KOMMUNIKATSIYA VOSITALARINING QO‘LLANILISHI - Ziynatjon Yusupova, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu tezisda oʻrta asrlarda yaratilgan badiiy asarlarda noverbal kommunikatsiya vositalari qoʻllanilishi tahlili  qilinib, ularni keltirilgan misollar orqali ilmiy asoslashga harakat qilingan.