YOSHLAR ORASIDA STRESS VA DEPRESSIYAGA NISBATAN PSIXOLOGIK IMMUNITETNI RIVOJLANTIRISHINING DOLZARB MASALALARI - Shaymardanov Asror Aslonovich, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada yoshlarda depressiyaga nisbatan immunitet hosil qilis haqida yoritib berilgan. Psixologik mashgʻulotlar orqali insonni depressiyali va stressli vaziyatdan chiqib ketishi haqida batafsil yoritib berilgan. Shuningdek, ayrim treninglardan na’munalar keltirilgan.