MEHNATGA OID MUNOSABATLARDA IMKONIYATI CHEKLANGANLARNING HUQUQLARI - Qodirqulova Mohichehra. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimiz aholisining muammoli qismi bo‘lgan imkoniyati cheklangan mutaxassis kadrlarning   mehnatga oid munosabatlardagi huquqlari, ular  bilan mehnatga oid munosabatlarda yuzaga keladigan muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari haqida so‘z boradi .