XOTIN QIZLARNING MEHNAT HUQUQLARI :AMALDAGI MUAMMO VA TAKLIFLAR - Obloqulova Sabina (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada xotin-qizlarning mehnat huquqlariga oid dolzarb masalalar, mavjud qonunchilik bazasi va ularning amaliyotdagi qo‘llanilishi tahlil qilinadi. Ayollar mehnat bozori ishtirokchilari sifatida duch kelayotgan asosiy muammolar