BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA KASBGA QADRIYATLI YONDASHUV KO‘NIKMASINI SHAKLLANTIRISH - Ernazarova Munisxon Jo‘raqulovna, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarda kasbga qadriyatli yondashuv ko‘nikmasini shakllantirishning dolzarbligi, pedagogik-psixologik asoslari hamda amaliy usullari tahlil qilingan. O‘qituvchilik kasbining ijtimoiy-ma'naviy mohiyati, tarixiy va zamonaviy qarashlar kontekstida ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, ta’lim jarayonida bu ko‘nikmalarni samarali shakllantirishning nazariy va amaliy mexanizmlari yoritilgan.