RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA KICHIK BIZNESNI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Allamov Javohir Muxiddin o‘g‘li,; Karimova Shaxnoza Uktamovna, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Mazkur tezisda O'zbekiston Respublikasida raqamli iqtisodiyot sharoitida tadbirkorlik va kichik biznesni rivojlantirishning asosiy yo‘nalishlari, amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar, axborot texnologiyalari va blokcheyn texnologiyalarining joriy etilishi hamda xalqaro hamkorlik masalalari tahlil qilinadi. Raqamli iqtisodiyotning mamlakat taraqqiyotidagi o‘rni, uni rivojlantirishda davlat siyosatining ustuvor yo‘nalishlari ko‘rib chiqiladi.