INSON SALOMATLIGIGA TA’SIR ETUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Hamidova Muxabbat Yaxshilikovna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Zamonaviy jamiyatda inson ruhiy salomatligi tobora dolzarb masalaga aylanib bormoqda. Ruhiy salomatlik nafaqat shaxsiy hayot sifatiga, balki umumiy ijtimoiy taraqqiyotga ham bevosita ta’sir ko‘rsatadi.