HOZIRGI VAQTDAGI XARAKTER AKSENTUATSIYASINING O’RGANILISHI - Artikov Sardorbek, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Mazkur manbada, bugungi kunda inson hayotning muayyan davrida yuzaga keladigan xarakter aksentuatsiyasi tiplarning og’ishgan-xulq-atvor shakilanishiga ta’sirining psixologik mexanizmlari va ushbu muammoning chet el olimlari tomonidan o’rganilganligi yoritilgan.