ONA TILI DARSLARIDA FEʼL SO‘Z TURKUMINING O‘QITISH METODIKASI - Sayfiddinova Gulsevar, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Maqolada fe‘l so‘z turkumining o‘ziga xos grammatik xususiyatlari, ularni o‘rganishning ahamiyati, o‘quvchilarga samarali o‘rgatish bosqichlari hamda metodik yondashuvlar haqida so‘z yuritiladi. Fe‘lning zamon, mayl, nisbat va shaxs-son kategoriyalarini o‘rgatishda qo‘llaniladigan usullar yoritiladi.