SHAXSIY RIVOJLANISH STRATEGIYASI XUSUSIDA - D.I.Raximova (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Siz juda to'liq hayot kechirasiz, ehtimol siz hech narsaga muhtoj emassiz va xohlagan narsangiz bor, lekin baribir siz qoniqmaysiz. Hayotingizda sizga yoqmaydigan narsa bor va siz o'zingizni qotib qolgansiz. Siz tez-tez o'z hayotingizni avtopilotda olib borasiz va yangi va hayajonli hech narsa sodir bo'lmayotganidan nafratlanasiz. Ehtimol siz o'zingiz kim bo'lishni xohlayotganingizni o'zgartirish, rivojlantirish va rivojlantirish uchun o'zingizni takomillashtirish yoki rivojlantirish rejasiga muhtojsiz. Sizga yordam beradigan ba'zi texnik va strategiyalar