O’SMIRLIK DAVRIDAGI PSIXOLOGIK OʻZGARISHLAR,SEZGI VA HIS-TUYGʻULARNING SHAKLLANISHI - Yunusova Maqsuda Boxadir qizi (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
O’smirlik balog’atga yetish davri bo’lib yangi hislar, sezgilar, tuyg’ular paydo bo’ladi. Bu davrda o’smir hayotida fiziologik va psixologik o’zgarishlar juda ham keskin sur’atlarda amalga oshiriladi.