YOSHLAR OʻRTASIDA YUZAGA KELADIGAN SALBIY XULQ-ATVORNI OLDINI OLISH MASALALARI - Djumanazarova Janar Kuralovna; Bekturganova Raygul Omirbaevna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Hozirgi yoshlar tez ta’sirlanuvchan, musaqillikka moyilligi yuqoriligi va shu bilan birga nisbatan befarq, o‘z vaqtlarini mazmunli ijtimoiy foydali faoliyatga sarflagilari kelmaydi. Vaholanki inson tabitan o‘ziga xos oson va ko‘ngilochar mashg‘ulotlarga moyil bo‘ladi.