SQL SERVER 2022 DA XOTIRA BOSHQARUVI VA ARXITEKTURASI - Sobirov Asadbek Nodirjon o'g'li; Tojimamatov Israil Nurmamatovich (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Maqolada SQL Server 2022 ning xotira tuzilmasi va boshqaruvi batafsil bayon qilinadi. Ma’lumotlar bazasida xotira ahamiyati, SQL Server’ning yangilangan versiyasidagi xotira komponentlari va ularning umumiy funksiyalari tahlil qilinadi.