DAVLAT XIZMATCHISINING MAʼNAVIY-AXLOQIY VA KASBIY SIFATLARINI RIVOJLANTIRISH ASOSLARI - Tosheva Dilorom Salimovna, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Davlat xizmatchilari – bu davlat va jamiyat manfaatlarini himoya qilish, fuqarolarga xizmat ko‘rsatish va tartibni ta’minlash uchun mas’uliyatli vazifalarni bajaruvchi shaxslar. Ularning ma’naviy-axloqiy va kasbiy sifatlari ish faoliyatida muhim ahamiyatga ega bo‘lib, bu sifatlar davlat xizmatchilarining professional muvaffaqiyatini belgilaydi. Ushbu maqolada davlat xizmatchilarining ma’naviy-axloqiy va kasbiy sifatlarini rivojlantirish haqida so‘z boradi.