DARS MASHG‘ULOTLARIGA QO‘YILADIGAN DIDAKTIK TALABLAR. - Abdullayeva Saodat Mengbayevna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Mazkur maqolada dars mashg‘ulotlariga qo‘yiladigan didaktik talablar, ularning turlari va ahamiyati haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, zamonaviy ta’limda dars samaradorligini oshirish uchun o‘qituvchi tomonidan bajarilishi lozim bo‘lgan metodik va pedagogik ishlar yoritiladi. Maqolada darsning har bir bosqichi uchun didaktik yondashuvlar muhimligi ta’kidlangan.