BADIIY ASARNING INSON RUHIYATIGA TA’SIRI - Bozorov Orif Chamanovich; Ziyotova Oysha Ixtiyor qizi (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada badiiy asarning inson ruhiyatiga bevosita ta’siri ko‘rib chiqilgan. Merach Chag‘ri Oqtoshning  “Ozinga xush kelding” va “Sen o’n yetti yoshimsan” asarlari tahlil qilingan.