TA’LIM JARAYONINING SAMARADORLIGI OSHIRISHDA O‘QUVCHILARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARINI HISOBGA OLISH MASALALARI - Sharipova Zarnigor Ravshanbekovna; Normatova Gulnora Aʼzamovna; Tojidinova Nigoraxon Aʼzamjonovna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ta'lim jarayonida o‘quvchilarning psixologik xususiyatlarini inobatga olish, ularning o‘rganish faoliyatini yaxshilashga yordam beradi. Bu maqolada o‘quvchilarning psixologik xususiyatlari va ularning ta'lim jarayoniga ta'siri tahlil qilinadi.