OTA ONALAR BILAN PSIXOLOGIK MUHITNI YAXSHILASH, PSIXOLOGIK BILIMLARNI OSHIRISH MASALALARI - Zakrillayeva Umida Nutfulloyevna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Zamonaviy pedagogika va psixologiya fanlarining farzand tarbiyasiga oid boy nazariy merosi ota-onalarga bolaning rivojlanish qonuniyatlarini chuqurroq tushunish va tarbiya jarayonini ilmiy asosda tashkil etish imkoniyatini beradi.