PAST O’ZLASHTIRUVCHI O’QUVCHILAR BILAN AMALIY MASHGʻULOTLARNI TASHKIL ETISHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Mustafayeva Maxliyo Axror qizi (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Past o‘zlashtiruvchi o‘quvchilarni aniqlash va ular bilan ishlash o‘qituvchidan alohida e’tibor talab etadi. Shu bois bu toifa bolalar bilan shug‘ullanish uchun, avvalo, yakkama-yakka suhbat o‘tkazib