STRESNING PSIXOLOGIYADA OʻRGANILISHI HAMDA YECHIMLARI - Axmedova Saodat Mirzayevna; Rasulova Matluba Shamsiddinovna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Turli vaziyatlarda ba'zi odamlar faol kurashish bilan bog'liq stress reaktsiyalarini ko'rsatishga moyil, boshqalari esa hushyorlik bilan ko'proq bog'liq bo'lgan stress reaktsiyalarini ko'rsatishga moyil.