PEDAGOGLARNING PSIXOLOGIK BILIMLARINI OSHIRISHNING USTUVOR VAZIFALARI - Beknazarova Hilola Shuxratovna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
O`quvchilarda tirishqoqlik,mehnatsevarlik,o`qishga ijobiy munosabat, o`z diqqatini boshqarish, xulqini idora etish,o`zini tuta bilish,qiyinchiliklarni yengish kabi fazilatlarni shakllantirishi lozim. Buning uchun har tomonlama ta’sir ko`rsatish usulini qo`llashi kerak.