BO‘LAJAK SHIFOKORLARNING MULOQOT KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH KASBIY KOMPETENSIYANING TARKIBIY QISMI - V.Sultanova; G.Imamatdinova (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Maqolada shifokorlik kasbida muloqot ko‘nikmalarini shakllantirish kasbiy kompetensiyaning tarkibiy qismi ekanligi va muloqotning kasbiy faoliyatda o‘rni  to‘g‘risida  so‘z yuritiladi.