PEDAGOGLARDA KASBIY STRESS HAMDA KASBIY SOʻNISH HOLATLARINI OLDINI OLISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Tajiboyeva Kumushoy Ro'zimboyevna, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Pedagoglarni kasbiy tayyorlashga nazariy, amaliy, uslubiy yondashuv, shuningdek, maxsus tayyorgarlikning shart-sharoitlari va usullarini takomillashtirish, belgilash pedagoglarning muvaffaqiyati uchun zarur boʼlgan kasbiy bilim, koʼnikma va malakalar va qobiliyat mustaqil ishlash zamonamizning asosiy muammolaridir. Shuning uchun muvaffaqiyatli tarbiyalashning ijtimoiy-psixologik jihatlarini aniqlash muhim.