PSIXOLOGIK TADQIQOT METODLARI KLAFFIKATSIYASI. - Saidova Sevara; Oymatova Dilorom Ruzimurotovna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu tezisdada psixologik tadqiqot metodlarining ilmiy asoslangan klassifikatsiyasi ko‘rib chiqilgan. Tadqiqot metodlarini empirik, nazariy va amaliy guruhlarga ajratish mezonlari tahlil qilingan. Har bir metodning afzalliklari, cheklovlari hamda qo‘llanilish sohalari batafsil yoritilgan