SIFAT SO‘Z TURKUMINI O‘TISH BO‘YICHA TAVSIYALAR (8-SINF MISOLIDA) - Joʻrayeva Sevinch Shavkatovna, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada 5-sinf ona tili darslarida sifat so‘z turkumini o‘rganish jarayonida qo‘llaniladigan samarali usullar, metodik yondashuvlar va dars jarayonini jonlantiruvchi interaktiv topshiriqlar haqida fikr yuritiladi. Sifatning leksik-grammatik xususiyatlari, morfologik turlari va uslubiy imkoniyatlarini yoritish orqali o‘quvchilarda mavzuga nisbatan qiziqish uyg‘otish usullari taklif etiladi.