SIFAT DARAJALARINI O‘RGATISHGA OID TAVSIYALAR (6-SINF MISOLIDA) - Fattayeva Farangiz, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqola 6-sinf o‘quvchilari uchun o‘zbek tilida “Sifat darajalari” mavzusini yoritishga bag‘ishlangan. Maqolada sifatning oddiy, qiyosiy, ozaytirma va orttirma darajalarini o‘qitish haqida ma’lumot beriladi. Har bir daraja misollar bilan tushuntirilib, o‘quvchilar mavzuni oson o‘zlashtirishi uchun amaliy mashqlar keltiriladi. Maqola o‘zbek tili darslarida o‘quvchilarning nutqini boyitish va sifatlarni to‘g‘ri qo‘llash ko‘nikmalarini shakllantirishga xizmat qiladi.