KELISHIK SHAKLLARI VA VARIANTLILIGIGA OID METODIK TAVSIYALAR - Umirova Ohista (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada 7- sinf Ona tili darsligida berilgan kelishik shakllari mavzusi va uning variantliligi haqida metodik tavsiyalar beriladi.