GEOGRAFIYA DARSLARIDA MULTIMEDIA ILOVALARIDAN KENGROQ FOYDALANISH XUSUSIDA AYRIM MASALALAR - Mirislomov Mirdavlat (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada maktab geografiya darslarida multimedia ilovalaridan kengroq foydalanish asnosida o‘quvchilarning fanga bo‘lgan qiziqishini yuksaltirish va mazkur fan xususidagi umumiy tasavvurlarini kengaytirish xususida so‘z boradi.