KONCHILIK SANOATIDA OG‘IR YUK TASHUVCHI AVTOSAMOSVALLARNING HAVO FILTRLARINING ISHLASH MUDDATLARIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - A.A.Gaffarov; L.N.Atakulov; N.O. Abduahatov (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada konchilik sanoatida keng qo‘llaniladigan og‘ir yuk tashuvchi avtosamosvallarning havo filtrlari ishlash muddatiga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari havo filtrlari resursini oshirish va texnik xizmat ko‘rsatish muddatini uzaytirishga qaratilgan muhim tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.