MEHNAT SHARTNOMASINI TUZISHDA ISHTIROK ETUVCHI SUBYEKTLAR: ISH BERUVCHI VA XODIMNING HUQUQIY MAQOMI - Sultonov Jasur Rustam o‘g‘li (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mehnat shartnomasini tuzishda ishtirok etuvchi asosiy subyektlar — ish beruvchi va xodimning huquqiy maqomi tahlil qilinadi. Shuningdek, mehnat huquqiy munosabatlarining shakllanishida ushbu ikki tomonning roli, majburiyatlari va huquqlari yoritiladi.