MUHANDISLIK YO’NALISHI TALABALARI KASBIY TAYYORGARLIGINI INNOVATSION YONDASHUVLAR ASOSIDA RIVOJLANTIRISH - Eshnazarov Dilshod Azamatovich, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Maqolada paxta-to’qimachilik muhandislik yo’nalishi talabalarini kasbiy tayyorgarligini innovatsion yondashuvlar asosida rivojlantirish masalalari, ularni o’qitishning innovatsion yo’llari aytib o’tilgan.