MAKTABGACHA TA’LIMDA MILLIY QADRIYATLAR VA AN’ANALARNI SINGDIRISH - Toshboyeva Go’zal Avazovna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqola maktabgacha ta’limda milliy qadriyatlar va an’analarni bolalar ongiga singdirishning muhimligini yoritadi. Unda milliy o‘yinlar, ertaklar, qo‘shiqlar, bayramlar va urf-odatlar orqali bolalarda vatanparvarlik, kattalarga hurmat, mehmondo‘stlik va oilaviy qadriyatlarni shakllantirish usullari ko‘rib chiqilgan. Maqolada milliy tarbiyaning bolaning shaxsiyat shakllanishidagi roli muhokama qilingan.