KICHIK MAKTAB YOSHDAGI BOLALARDA IJOBIY HISLATLARNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Maxmudova Mashhura Payzullayevna, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Yosh avlod tarbiyasi har qanday jamiyatning istiqboli, uning ma’naviy va axloqiy taraqqiyotini belgilovchi muhim omildir. Ayniqsa, inson shaxsining shakllanishida boshlang‘ich ta’lim davri hal qiluvchi ahamiyatga ega. Chunki bu davrda bolalarning dunyoqarashi, xarakteri, axloqiy qarashlari shakllana boshlaydi.