SUN’IY INTELLEKT TEXNOLOGIYALARINI TARTIBGA SOLISHNING DOLZARBLIGI - Abbosov Mirsulton Mirsharof o‘g‘li (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada sun’iy intellektning huquqiy maqomini belgilash masalalari, afzalliklari va ijtimoiy xavflilik masalalari tahlil qilinadi. Sun’iy intellektni Jinoiy-huquqiy  munosabatlarga  sun’iy  intellektni  kiritish  masalalari  haqida mulohazalar qilinadi.