TYUTORLIK VA PSIXOLOGIK QO‘LLAB-QUVVATLASH: TALABALARNING RUHIY HOLATINI YAXSHILASH YO‘LLARI - Jumaboev Temurbek Rustamboyevich,; Otaboyevna Karomat Matnazarova, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu  maqola  tyutorlik  va  psixologik  qo‘llab-quvvatlashning  ta’lim muassasalarida  talabalarning  ruhiy  holatini  yaxshilashdagi  ahamiyatini  tahlil  qiladi. Maqolada  tyutorlarning  stress  va  psixologik  muammolarni  aniqlash,  individual yondashuvni tatbiq etish, motivatsiyani oshirish va ishonch muhitini yaratishdagi roli ko‘rib  chiqiladi.  Shuningdek,  psixologik  yordamning  samarali  metodlari, kommunikatsiya ko‘nikmalari va stressni boshqarish usullari taqdim etiladi. Tadqiqot natijalari tyutorlik tizimining ruhiy salomatlikni yaxshilashda muhim vosita ekanligini tasdiqlaydi.