RAQAMLI TA’LIM VA KASBIY KOMPETENSIYALAR NAZARIYASI - Abduraxmanov Shavkatjon Ashurovich,; Tursunova Zilola Dalijon qizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  tezisda  raqamli  ta’limning  mazmuni,  rivojlanish yo‘nalishlari va kasbiy kompetensiyalar bilan o‘zaro bog‘liqligi nazariy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar vositasida ta’limning yangi shakllari, raqamli savodxonlik, axborot texnologiyalaridan samarali foydalanish ko‘nikmalari va ularning mehnat bozoriga ta’siri ko‘rib chiqiladi.