ҒЎЗА НАВЛАРИНИ ПАРВАРШЛАШДА СУҒОРИШ ТАРТИБЛАРИНИНГ СУВ ЎТКАЗУВЧАНЛИГИГА ТАЬСИРИ - Генжемуратов Абдиқадир Сайлаубаевич (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада, ўтлоқи аллювиал тупроқлари шароитида ғўзанинг С-4727 ва Султон навларини парваришлашда амал ўсув даври давомида мавжуд ресурсларидан самарали ва оқилона фойдаланишда мақбул суғориш тартиблари ҳамда тупроқнинг сув ўтказиш қобилияти таҳлиллари бўйича маълумотлар келтирилган