PEDAGOGIK AMALIYOT DAVOMIDA BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING KASBIY O‘ZINI-O‘ZI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK OMILLARI - Abduvohidova Sabina Zokir qizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada, pedagogik amaliyot davomida bo‘lajak o‘qituvchilarning kasbiy o‘zini-o‘zi rivojlantirish jarayonida ularni yetarlicha qo‘llab-quvvatlash tizimining psixologik omillari har tomonlama tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada o‘zini anglash va kasbiy identitetni shakllantirishda refleksiya, ijtimoiy yordam, konstruktiv fikr-mulohazalar va emotsional intellektning roli ilmiy o’rganilgan.