ХОРАЗМ ВОХАСИ АХОЛИ ТУРАР-ЖОЙЛАРИДА АРХЕОЛОГИК ИЗЛАНИШЛАР НАТИЖАЛАРИ - Babajanova Nilufar Alisherovna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Аннотация: Жанубий Оролбўйи худудида ахоли турар-жойларида олиб борилган археологик изланишлар натижаларига доир баъзи мулоҳазалар.